Hoe ontvang ik het IBAN voor mijn SEPA-overboeking?

Je ontvangt het IBAN en verdere informatie over de betaling via het betalingsoverzicht. Je kunt daar komen via onze e-mails met betaalverzoeken of door de hieronder beschreven stappen te volgen.

1. log in op https://www.natuurhuisje.nl/account/inloggen

2. klik op de drie streepjes aan de rechterkant en selecteer "Mijn boekingen".

3. klik op ''Betalingsoverzicht''.

5. Hoe kan ik betalen? -> Selecteer "Bankoverschrijving" en klik op "Doorgaan naar betaling".

Alle belangrijke informatie voor de betaling wordt weergegeven. Vul de informatie zelf in in je internetbankieren of op een overschrijvingsformulier. Het is belangrijk dat de omschrijvingscode goed wordt overgenomen. Alleen dan kan de betaling worden gekoppeld aan de boeking.

Het kan drie tot vijf werkdagen duren voordat het bedrag door ons is verwerkt. Zodra de betaling verwerkt is, ontvang je een bevestiging per mail.

Wanneer je een aanbetaling en restbetaling dient te voldoen, let er dan op dat de omschrijvingscode verschilt. Iedere transactie heeft een unieke omschrijvingscode.