Gasten FAQ

Contact

Kan ik mijn boeking nog annuleren?

Wij hanteren, ook tijdens de huidige situatie met het Coronavirus, de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Heb je ons gemaild maar nog geen reactie ontvangen? Geen zorgen, wij nemen als annuleringsdatum het moment dat je jouw mail naar ons hebt verzonden.
- Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.
- Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.
- Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
- Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Het wettelijke herroepingsrecht is uitgesloten ten aanzien van het huren van vakantiehuisjes. Indien een boeking(sverzoek) geannuleerd moet worden, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van je. Dit kan direct via jouw account. In sommige gevallen kunnen we een boeking nog kosteloos annuleren, afhankelijk van de betalings- en annuleringsvoorwaarden die op het betreffende natuurhuisje van toepassing zijn. De mogelijke annuleringskosten verschillen per huisje, vanwege het feit dat veel van onze verhuurders en ook touroperators hun eigen betalings- en annuleringsvoorwaarden hanteren, die zij na het accepteren van een boekingsverzoek per e-mail naar gasten toesturen.

Wil je jouw boeking verplaatsen naar een andere datum? De mogelijkheden voor het verplaatsen van een boeking kun je bespreken met de verhuurder van het door jou geboekte huisje. Je vindt de contactgegevens van de verhuurder in de bevestigingsmail van de boeking. Is de verhuurder akkoord met het verplaatsen van de boeking? Laat dit even aan ons weten door een e-mail te sturen naar info@natuurhuisje.nl, dan passen wij de gegevens aan.