Gasten FAQ

Contact

Hoe kan ik een natuurhuisje boeken?

Wat leuk dat je een natuurhuisje hebt gevonden, wat bij je past. Nu is het tijd voor de volgende stap, het boeken en vastleggen van jouw verblijf. Ga hiervoor naar het blokje rechts van de foto.

Bij 'wanneer' kan je op aankomst klikken. Er wordt dan een kalender getoond, waarop enkel de aankomstdagen worden getoond. Dit zijn de zwart gekleurde datums. De grijs gekleurde datums zijn helaas niet meer beschikbaar als aankomstdag. Heb je een aankomst dag aangeklikt, dan worden gelijk de mogelijke verblijfsopties getoond en kan je daarvan uit je vertrek dag aanklikken. Dit is de beschikbaarheid zoals de verhuurder dit bij ons heeft aangegeven.

In dit voorbeeld kun je bijvoorbeeld 8 juli aanklikken, dan verschijnen daarna de beschikbare vertrekdagen. Bij dit huisje zou je dus kunnen boeken van 8 - 10 juli.

Als je een periode hebt geselecteerd, kan je jouw reisgezelschap invullen. Om verder te gaan met boeken en om je gegevens door te kunnen geven, kan je op de knop 'Start mijn boeking' klikken.

Op de volgende pagina dien je je gegevens in te vullen. Aan de rechterkant krijg je ook nog een overzicht te zien van de kosten.

Om de boeking af te ronden, dien je nog akkoord te gaan met de privacy voorwaarden, huisregels en de algemene voorwaarden.

Wanneer je dit doorgelezen hebt en je je gegevens verder hebt ingevuld en gecontroleerd, kun je op de knop 'Boeking aanvragen' klikken. Je boekingsaanvraag wordt nu verstuurd naar de verhuurder!