Hoe kan ik een natuurhuisje boeken?

Wat leuk dat je een natuurhuisje hebt gevonden, wat bij je past. Nu is het tijd voor de volgende stap, het boeken en vastleggen van jouw verblijf. Ga hiervoor naar het blokje rechts van de foto.

Bij 'wanneer' kan je op aankomst klikken. Er wordt dan een kalender getoond, waarop enkel de aankomstdagen worden getoond. Dit zijn de witte vakjes. De grijze vakjes zijn helaas niet meer beschikbaar als aankomstdag. Heb je een aankomst dag aangeklikt, dan worden gelijk de mogelijke verblijfsopties getoond en kan je daarvanuit je vertrek dag aanklikken. Dit is de beschikbaarheid zoals de verhuurder dit bij ons heeft aangegeven.

Als je een periode hebt geselecteerd, kan je jouw reisgezelschap invullen. Om verder te gaan met boeken en om je gegevens door te kunnen geven, kan je op de knop 'Start mijn boeking' klikken.

Op de volgende pagina dien je je gegevens in te vullen. Aan de rechterkant krijg je ook nog een overzicht te zien van de kosten.

Om de boeking af te ronden, dien je nog akkoord te gaan met de privacy voorwaarden, huisregels en de algemene voorwaarden.

Wanneer je dit doorgelezen hebt en je je gegevens verder hebt ingevuld en gecontroleerd, kun je op de de rode knop 'Boeking afronden' klikken. Je boekingsaanvraag wordt nu verstuurd naar de verhuurder!