Hoe kan ik een natuurhuisje boeken?

Wat leuk dat je een natuurhuisje hebt gevonden, wat bij je past. Nu is het tijd voor de volgende stap, het boeken en vastleggen van jouw verblijf. Ga hiervoor naar het blokje rechts van de foto.

Bij wanneer kan je op aankomst klikken. Er wordt dan een kalender getoond, waarop enkel de aankomstdagen worden getoond. Dit zijn de witte vakjes. De grijze vakjes zijn helaas niet meer beschikbaar als aankomstdag. Heb je een aankomstdag aangeklikt, dan worden gelijk de mogelijke verblijfsopties getoond en kan je daarvanuit je vertrekdag aanklikken. Dit is de beschikbaarheid zoals de verhuurder dit bij ons heeft aangegeven.

Als je een periode hebt geselecteerd, kan je jouw reisgezelschap invullen. Om verder te gaan met boeken en om je gegevens door te kunnen geven, kan je op de knop 'boeking aanvragen' klikken.