Hoe maak ik een account aan?

Op deze pagina kan jij een account aanmaken op onze website.

Enkel het doorgeven van een emailadres en een wachtwoord  is al voldoende.

Je ontvangt dan een mail om je account te activeren. Klik je op de link om je account te activeren, dan kom je op een pagina terecht. Als je het goed hebt gedaan, kom je op een pagina die aangeeft dat je account vanaf heden geactiveerd is.

Je kan vanaf dan onze website bezoeken en inloggen met je eigen emailadres en wachtwoord.