Hoe zie ik welke natuurhuisjes nog beschikbaar zijn?

Als je naar www.natuurhuisje.nl gaat, zie je het volgende scherm:

Hier kan je op zoek gaan naar een beschikbaar natuurhuisje.

Bij Bestemming, natuurgebied of huiscode kan je een land, regio, stad invoeren. Als je een specifiek natuurhuisje zoekt, kan je het vijfcijferige huisje-ID daar invoeren, dan kom je gelijk op de huispagina van dit natuurhuisje.

Bij Wanneer kan je jouw gewenste periode invoeren. Je kan dan een aankomstdag en een vertrekdag selecteren. Zet je het vinkje 'flexibel zoeken' uit, dan worden alleen de natuurhuisjes getoond, die overeenkomen met de door jou ingegeven aankomst- en vertrekdag. Zet je het vinkje aan, dan worden er ook natuurhuisjes getoond die een afwijkende aankomst- en/of vertrekdag hebben.

Bij Reisgezelschap kan je aangeven hoe jouw groepssamenstellig eruit ziet. Ook kan je aangeven of je met een huisdier wilt komen of niet.

Heb je de bovenstaande gegevens ingegeven, klik dan op de rode knop 'zoeken'. Het systeem laat dan de beschikbare natuurhuisjes zien die binnen jouw zoekopdracht vallen.