Gasten FAQ

Contact

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Wij hanteren, ook tijdens de huidige situatie met het Coronavirus, de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Heb je ons gemaild maar nog geen reactie ontvangen? Geen zorgen, wij nemen als annuleringsdatum het moment dat jij jouw mail aan ons hebt verzonden.

- Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.

- Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.

- Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.

- Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Wanneer een boeking verplaatst is gelden de annuleringvoorwaarde van de eerste aankomstdatum.

Wanneer een boeking verplaatst is gelden de annuleringvoorwaarde van de originele aankomstdatum. Wij doen dit om onze verhuurders daarin te beschermen. De verhuurders hebben in eerste instantie een periode voor gasten bezet gehouden, als de boeking verplaatst wordt, krijgen zij voor die periode helemaal geen betaling meer, deze periode is voor jou geblokkeerd geweest.

Het wettelijke herroepingsrecht is uitgesloten ten aanzien van het huren van vakantiehuisjes. Indien een boeking(sverzoek) geannuleerd moet worden, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van je. Dit kan direct via jouw account, wanneer je deze hebt.