Gasten FAQ

Contact

Kan ik nu een natuurhuisje boeken?

Ja. Je kunt via onze website een natuurhuisje boeken voor de aankomende periode of verder vooruit. Onze natuurhuisjes staan in de natuur, ver weg van de massa, en juist nu kan het fijn zijn om een weekendje of langer weg te zijn. Om het verblijf in een natuurhuisje nog veiliger te maken bieden wij huisjes met een contactloos verblijf aan. Dit betekent dat je tijdens jouw verblijf met niemand in contact hoeft te komen en geen ruimtes hoeft te delen, maar ook dat de sleutel klaar ligt of dat het ontbijt klaargezet wordt zonder dat je elkaar ziet. 

Om een natuurhuisje te kunnen boeken, vragen we je wel om na te kijken welke maatregelen er gelden voor het verblijf in een natuurhuisje. Dat kan je, onder andere, hier checken, bijvoorbeeld voor een natuurhuisje in Nederland.

Mocht je een huisje in het buitenland hebben geboekt, of willen boeken, kan je hier het Nederlandse reisadvies nakijken.

Hoe kan ik een contactloos verblijf huisje boeken?
De natuurhuisjes die dit aanbieden hebben een groen label met 'contactloos verblijf'. Om alleen deze huisjes te zien kun je dit aanvinken in het menu. Wanneer je hier gebruik van wilt maken boek je het natuurhuisje en stem je dit hierna onderling met de verhuurder af. Het is geen verplichting om hier gebruik van te maken, het is alleen een mogelijkheid.

Waarom doen we dit?
Wij brengen mensen graag dichterbij de natuur, maar natuurlijk wel op een veilige manier. De mogelijkheid tot het ervaren van een contactloos verblijf betekent wellicht voor jou of andere mensen dat ze er wel even tussenuit kunnen, rekening houdend met de maatregelen die nog gelden. Ook na de huidige situatie met Corona kan dit een fijne optie zijn.