Gasten FAQ

Contact

Tips: zo zoek je jouw ideale natuurhuisje

Het kan soms best lastig zijn om het natuurhuisje te vinden waar je naar op zoek bent, het zijn er zoveel! Waar begin je met zoeken? Wij hebben een aantal tips voor je:


1. Zoek specifiek en vul op de homepagina eerst het land of de regio in waar je naartoe wilt en het aantal personen.


2. Bekijk welke huisjes er nog voor een specifieke periode beschikbaar zijn. Vul bij aankomst en vertrek de gewenste datum in, zo krijg je alle huisjes te zien voor die datum.

3. Maak optimaal gebruik van de zoekfilter aan de linkerkant. Vink bijvoorbeeld aan waar het huisje moet liggen, in het bos of aan het water? Of wil je graag je hond meenemen, dan vink je ‘Huisdieren’ bij ‘Karakteristieken’ aan. Ook als het huisje moet voldoen aan bepaalde voorzieningen kun je dat aanvinken. Zo krijg je echt alleen huisjes te zien die passen bij wat je zoekt!

4. Kijk alleen naar de best beoordeelde huisjes, met een 5/5. Dit zie je bij ieder huisje rechtsboven in een groen spreekwolkje staan. Je kunt hier ook op filteren door in de zoekfilter onder 'algemene beoordeling' 'buitengewoon' en 'fantastisch' aan te vinken. 

Vind je het lastig om meteen een keuze te maken? Sla de natuurhuisjes die je op het oog hebt op bij je favorieten. Dit doe je door op het hartje te klikken op de foto van het natuurhuisje. Zo kun je er nog even over denken en vind je ze later gemakkelijk terug in je account. Je kunt dit alleen doen als je een account hebt, als je die nog niet hebt kun je die aanmaken op onze website. Wacht overigens niet te lang met boeken, want dan is het huisje wellicht niet meer beschikbaar in de door jouw gewenste periode.