Gasten FAQ

Contact

Hoe werkt de kortlopende annuleringsverzekering via Natuurhuisje.nl

Tijdens het maken van een boeking kun je een annuleringsverzekering aanvinken, deze wordt aangeboden door Europeesche Verzekeringen. Hieronder vind je de uitleg wat je moet doen om hier bij een annulering gebruik van te kunnen maken.

Als een boeking wordt geannuleerd, worden eerst de reguliere annuleringsvoorwaarden toegepast. Deze kan je terugvinden onderaan de reserveringsbevestiging. Hoe dichter je bij de aankomstdatum zit, des te hoger de annuleringskosten. De annuleringsverzekering kan je dan toepassen voor het bedrag wat je volgens de annuleringsvoorwaarden niet meer terug ontvangt. Dit is voor jou de geleden schade bij een annulering, en hiervoor kan je bij de verzekeraar een schademelding indienen. Zij beoordelen dan of je recht hebt op terugbetaling en welk bedrag je dan terugbetaald krijgt.

Hier kan je meer informatie vinden over de kortlopende annuleringsverzekering.

Hier kan je jouw schademelding indienen. Hiervoor kan je de annuleringsnota gebruiken die je in de mail dat de boeking is geannuleerd terug kunt vinden.

Wil je weten wat wel en wat niet gedekt wordt door deze verzekering? Dan kan je het beste direct contact opnemen met de verzekeraar. De contactgegevens vind je hier.