Waarom verandert de omschrijvingscode als ik de SEPA-betaalpagina opnieuw open?

Elke keer dat je de "SEPA Bankoverschrijving" selecteert en op "Doorgaan naar betaling" klikt, krijg je een nieuwe omschrijvingscode te zien die je kunt invoeren als betalingsreferentie voor de betaling in je online bankieren of op het overschrijvingsformulier.

Elke code is 7 dagen geldig. Als je de betaalpagina voor de storting bijvoorbeeld 10 keer opent en er 10 codes worden gegenereerd, kun je elke code gebruiken. Belangrijk is dat als je de restbetaling wilt doen, een nieuwe omschrijvingscode dient op te vragen. Je kan dan de stappen doorlopen die je hier terug kunt vinden.